Nová kolekcia Elodie Details Jar-Leto 2019

Napísal(a) spravca 24.01.2019 0 komentárov Blog,

Vitajte v ateliéri Elodie Details, kde sa zrodila kolekcia jar-leto 2019

 

Je to miesto, kde sa maľuje poézia pre vtáčikov a naše tajomstvá sa prezrádzajú jednorožcom. Je to priestor plný mágie a inšpirácie, ktorá sa vznáša vzduchom.

 

 

Nová kolekcia je vzdaním pocty kreativite. Kladie dôraz na naivný, no úžasný spôsob vnímania sveta deťmi. Nová kolekcia sa trocha vzdialila grafickej a jednofarebnej estetike minulých kolekcií a jednoducho ponechala farby tak, ako ich vnímajú a chcú samotné deti.

 

K farbám a vzorom z Himalájí sa pridali vtáčky, zajkovia a jednorožce.

 

V novej kolekcii Elodie Details nájdete nové cumlíky, klipy na cumlíky, detské deky a hlavne podbradníky pre bábätká. 

 

Roztiahnite svoje krídla a preskúmajte tieto umelecké sny!

 

 

Cumlíky

 

Do širokej palety cumlíkov od Elodie Details pribudlo ďalších 7 vzorov a farieb. 2 vzory sú "požičané" z predcházajúcej zimnej kolekcie (Everest Feathers a Faded Rose Bells) no dalších 5 je úplne nových. Sú medzi nimi cumlíky pre novorodencov (Newborn), ako aj pre bábätká od 3 mesiacov. A nezabudnite, že tieto krásne detské cumlíky môžete zladiť s klipmi.

Klipy na cumlíky

 

Nových klipov na cumlík je ešte viac ako cumlíkov. Môžete si vybrať z deviatich vzorov. Nám sa veľmi páči ten anjelsky - s krídielkami. 

 

 

Podbradníky

 

Pri podbradníkoch sa Elodie Details v kolekcii Jar-Leto 19 pekne vyhrali s detailami. Rôzne volánik, krídelka, trčiace úšká, či opička sú neskutočne milé. Deti si ich určite veľmi rýchlo obľúbia. A rodičia určite ocenia ich praktickosť a jednoduchú údržbu.

 

 

Podbradníky s rukávom

 

A teraz už vaše deti môžu jesť úplne všetko. Vôbec vám nebude vadiť, že sa pri tom zašpina :-)

 

Podbradník Pierrot Dry Bibs

 

Volánikov nikdy nie je dosť. V týchto slintáčikoch budú drobci vyzerať ako z rozprávky. 

 

Slintáky

 

Ak sa vám predsa len zunujú volániky, môžte si vybrať starú dobrú klasiku. Nové vzory jej dodajú šmrnc.

 

 

Pletená deka

 

Tieto krásne deky môžte využiť kedykoľvek a kdekoľvek. Či už je to kočík, autosedačka, postieľka alebo hracia podložka. Je priedušná, no zároveň príjemne hreje.

 

 

Deky z jemnej bavlny

 

Jemná deka, ktorá sa každým praním stáva ešte jemnejšou. Rozstrapkané konce budú pre vaše bábäko parádnou zábavkou.

 

Mušelínové plienky

 

Do rodiny úžasných, univerzálnych a praktických mušelínových plienok pribudlo až 6 nových vzorov. Môžete ich využiť počas teplých dní ako jemnú deku, alebo clonu proti slnku. A naša perfektná vychytávka: v premenlivom jarnom počasí poslúži ako štýlový šál :)

 

 

Pláštenky

 

Štýlová aj v daždi? S pláštenkami od Elodie Details žiaden problém. Pláštenky super vyzerajú a sú aj veľmi praktické. Pasujú na väčšinu kočíkov, okienko umožňuje bábätku výhľad a praktický obal, do ktorého si pláštenku odložíte keď doprší si môžete pripnúť priamo na kočík.

 

Podložky do kočíka

 

Podložky do kočíka Elodie Details patria k vašim najobľúbenejším produktom. A teraz sa ich ponuka rozšírila o 3 vzory. Tieto obojstranné podložky majú letnú aj zimnú stranu. Obe strany sú vyrobené z takých materiálov, aby čo najviac spríjemnili bábätku pobyv v kočíku.  Letná strana je vyrobená z odolnej a ľahko sa čistiacej látky, kým zimná strana je vyrobená z príjemných hrejivých materiálov. 5 otvorov na zapínacie pásy umožňujú použiť podložky v akomkoľvek kočíku.

 

 

Moskytiéra

 

Štýlová moskytiéra ochráni vaše dieťatko pred otravným hmyzom. Jej súčasťou je aj milý a praktický obal, do ktorého môžete moskytiéru zbaliť ak ju práve nepotrebujete. Je navhnutá tak, aby pasovala na všetky typy kočíkov.

 

Príručná taška

 

Šikovná príručná taška Zip & Go je výborným pomocníkom. Možete ju využiť ako pohotovostnú taštičku. Položte si ju na prebaľovcí pult a majte v nej len tie napotrebnejšie veci (napríklad púder, vreckovky, plienku, krém a nejakú malú hračku). A keď sa rozhodnete ísť na prechádzku alebo výlet, jednoducho teštičku zazipsujte a môžete ísť.

Bavlnená detská čiapka Logo

 

Detké bavlnené čiapky Logo Beanies sú dlhodobo veľmi obľúbené. V tejto sezóne si môžet vybrať z dvoch nových farieb.

 

Klobúčiky na leto

 

Leto je ešte ďaleko, no na prípravy nikdy nie je priskoro. Veď čas letí tak rýchlo, že sa ani nenazdáme a zrazu je tu august :-) Detské letné klobúčiky od Elodie Details sú štýlové a veľmi praktické. Predĺžená zadná časť chránia krk pred spálením a šnúrka zase pomôže udržať klobúčik na hlave aj keď fúka vetrík. Ozaj, určite si pozrite aj detské slnečné okuliare. S klobúčikmi budú parádne ladiť.

 

 

Posteľné obliečky

 

V jemných bavlnený obliečkach budú vaše ďetičky rady zaspávať. Nás uplne dostali tie zajačie ušká :-)

 

 

Úložný box 

 

Elodie Details prináša nie len 4 nové vzory ale aj 2 novinky. Úložný box so zajačími uškami a úložný box so šnúrkou, ktorou môžete zatvoriť jeho vrchnú časť.

 

 

Osušky

 

Kráne ako vždy. A navyše neskutočne jemné. 

 

Hracie podložky

 

Obojstranné hracie podložky sú využiteľné aj ako malý koberček. Krásny doplnok detskej izby.

 

Hračky

 

Ako vždy, Elodie Details prínáša veľmi originálne a možno aj troška netradičné hračky. Tentokrát privítajme do rodiny jednorožca a vtáčika :-)

 

 

Mojkáči

 

Mojkáčov od Elodie Details ste si veľmi obľúbili, preto sa tešíme zo štyroch nových vzorov a farieb. Veľkosťou tak akurát, zmesti sa do malej rúčky alebo kabelky.

 

 

Hudobné hračky

 

Pri takýchto štýlovych hudobných hračkách musí byť radosť zaspávať.

 

Obliečky na prebaľovaciu podložku

 

Prakticé obliečky, ktoré navyše super vyzerajú. 

 

Kočíky

 

Stockholm Stroller 3.0 je štýlový a praktický golfový kočik. Jedno koliesko v predu (predtým zdvojené) umožňuje jednoduchšie a plynulejšie manévrovanie. Opierku môžete zložiť do spiacej polohy pričom možete zatiahnuť striešku tak, že počas spánku ochránite dieťatko pred slnkom aj vetrom.

 

 

Veríme, že sa vám nová kolecia bude páčiť aspoň tak, ako nám.

Všetky produkty od Elodie Details (vrátane starších kolekcií) nájdete tu: www.babyvillage.sk

Môj komentár