Bábätko ako z katalógu? Krásne oblečenie nemusíte hľadať dlho

Napísal(a) spravca 21.09.2021 0 komentárov

    

Každá mamička chce svoje bábätko obliecť prakticky. Pri výbere oblečenia zohľadňuje materiál, z ktorého je vyrobené, jeho nositeľnosť a v neposlednom rade aj kombinovateľnosť s kúskami, ktoré už má doma.
Každá jedna túži mať doma aj to najkrajšie oblečenie pre bábätko, ktoré spĺňa kritériá aktuálnej módy, pretože aj oblečenie pre najmenších podlieha módnym trendom. 

 

Aký je súčasný trend detského oblečenia? 

 

Dnes si už my, mamy, vieme vybrať z obrovského množstva značiek podľa nášho vkusu a štýlu. Najkrajšie oblečenie pre bábätko je vnímané v jeho jednoduchosti a minimalizme. Zabudnite na krikľavé farby. Tie už akoby z detského oblečenia vymizli. Stavte na zemité tóny a prírodné motívy.  

 

    

 

Detské oblečenie – must have

 

V skrini vášho bábätka by určite nemali chýbať dupačky, svetríky , pyžamká, ponožky, overaly , čiapky, čepčeky a veľmi praktické pri obliekaní je aj body s dlhým a krátkym rukávom.
Z farieb sú populárne hnedé, béžové, horčicové, biele a sivé farby. Z motívov vyhrávajú kvety, rastliny, pásiky, bodky a zvieratká, ktoré sú zobrazované v ich reálnej podobe. 
Farebnosť šiat pre deti je v súčasnosti jednotná. Nedelí sa podľa pohlavia. Jemnosť a prírodné odtiene farieb oblečenia pre bábätká zaručujú, že ho môžu nosiť dievčatká, aj chlapčekovia. 

 

Návrat čepčeka

 

Je niečo roztomilejšie na hlávke bábätka, ako čepček? V poslednej dobe tento retro doplnok žne veľký úspech. Využijete ho v každom ročnom období. 
Na jar a v lete je vhodný čepček tenší, ktorý ochráni pred slnkom a vetrom. 
A v zime zas čepček hrubší, ktorý poslúži ako čiapka pre deti.

 

   

 

Hrejivé čiapky pre deti

 

S príchodom chladnejších dní potrebuje bábätko na hlavičku niečo teplejšie. Čiapka nie je pre bábätko len štýlovým módnym doplnkom. Ušká sú oveľa viac náchylnejšie na infekciu a zápal a preto ich treba poriadne schovať. A keďže má bábätko citlivú pokožku, je dobré uprednostniť sto percentnú bavlnu. 
Výber čiapok je dnes obrovský. Mnohým mamičkám sa páčia čiapky s uškami, ktoré pripomínajú zvieratká. Detičky sú v nich rozkošné!

 

 

Detský overal je stále hitom

 

Každá mama si predstavuje pod najkrajším oblečením pre bábätko niečo iné. Je to prirodzené. Nie sme predsa rovnaké a tak je to v poriadku. No keď sa povie slovo detský overal, zhodneme sa na jeho nutnosti v šatníku bábätka, určite všetky. Vyniká svojou obrovskou praktickosťou a pri súčasných módnych trendoch, ho určite môžeme zaradiť aj do kategórie – najkrajšie oblečenie pre bábätko. 
Overal pre bábätko má naozaj široké využitie. Detičky ho radi nosia aj ako pyžamo, ale výborne sa im v ňom lozí aj po byte či dome. Je dôležité aby bol overal vyrobený z kvalitných materiálov, bol pohodlný a jemný k detskej pokožke. 

 

Detské tričká s dlhým rukávom

 

S príchodom jesenného počasia je nevyhnutnou súčasťou výbavy pre bábätko aj tričko pre deti s dlhým rukávom . Zvieracím motívom nič nepokazíte. Ľahko sa kombinuje s teplákmi, ktoré majú v obľube určite všetky mamičky. Ich materiál a jednoduchý strih, zabezpečuje ich pohodlnosť.

 

 

Najkrajšie doplnky pre bábätko

 

Ku krásnym detským outfitom je dnes už veľmi jednoduché doladiť aj efektné doplnky. Aj tie sú v dnešnej dobe skôr minimalistické a jednoduché. 
Pre malé parádnice sú vhodné sponky, ktoré sú praktické, lebo zachytia neposlušné vlásky a zároveň spĺňajú aj estetický rozmer. Detské doplnky do vlasov sú jednoducho výbava, bez ktorej sa nezaobíde žiadna malá parádnica.

 

Kombinovanie farieb s detským oblečením

 

Mamičky si dnes dávajú záležať pri výbere oblečenia a rovnako aj doplnkov, aj na ekologickom a udržateľnom faktore. Všímajú si zloženie výrobkov a zaujímajú sa o ich výrobu a pôvod. 
Aby sponky ladili s oblečením pre bábätko, treba sa zamerať na prírodné, tlmené a pastelové farby. 

 

     

 

Slnečné okuliare pre bábätko

 

Krásne detské oblečenie si zaslúži aj slnečné okuliare. Áno, aj malé detičky môžu mať svoje slnečné okuliare. V minulosti ponúkali detské obchody väčšinou slnečné okuliare pre deti až od troch rokov. Dnešní výrobcovia už myslia aj na tých najmenších a vyrábajú slnečné okuliare pre ročné deti či dokonca batoľatá. Sú vyrobené z kvalitného materiálu, ktorý je ľahký a dieťa netlačí na hlavičke. Mnohé majú dokonca gumičku, ktorá zabezpečí, že budú dieťaťu dobre držať na hlave po celý čas.
 

       

 

Súčasné trendy v oblečení pre bábätko smerujú k jednoduchosti farieb a kvalite materiálov. Je naozaj z čoho vyberať.  Príďte spolu s vašimi ratolesťami k nám do Babyvillage a navštívte náš #hravydetskyobchod. Nájdete u nás krásne oblečenie pre bábätko a tiež nádherný detský kútik.

Tešíme sa na vás!

 

Autor: Barborka

 

 

 

 

 

 

 

Môj komentár