Hurá tešíme sa na prázdniny

Napísal(a) spravca 31.05.2022 0 komentárov

Aj vám sa zdá, že rok ubehol veľmi rýchlo? Ani sa nenazdáme a budú tu opäť letné prázdniny. Či máme malé bábätko, alebo väčšie deti, na leto je potrebné sa dôkladne pripraviť.

 

Detské batohy

Veľa času budeme tráviť vonku a užívať si spoločné chvíle na rôznych výletoch pri vode , v lese, či len tak na zmrzline v meste. Praktickým kúskom, kam si deti schovajú všetky potrebné veci sú určite detské batohy do škôlky, ktoré využijete aj počas letných dobrodružstiev. Nie je však batoh ako batoh. Na výber je ich veľké množstvo a určite by sa mal vášmu drobcovi páčiť. 

Vo veľkej obľube je ruksak so so zvieracím motívom, alebo krásny jednofarebný detský batoh. Na menšie výlety dobre poslúži aj populárna ľadvinka, ktorú využije aj mamička. 

Nesmieme zabudnúť na malé parádnice. Tie sa určite potešia rozkošným kabelkám do ktorých si môžu odložiť drobné mince na zmrzlinu. 

batohbatohbatoh

 

Termosky na zmrzlinu

Ak si chceme zobrať zmrzlinu so sebou domov, alebo na návštevu, must have leta je jednoznačne termoska na jedlo. Tú musíte mať!  Nerezová termoska je určená pre studené i teplé jedlá, čiže vám poslúži v každom ročnom období. Teplé jedlo udrží približne 6 hodín a studený až 8.  Silikónové tesnenie po celom obvode vrchnáku zabezpečí 100% nepriepustnosť. Skvelo padne do ruky a vďaka nízkej hmotnosti nezaťaží ani batôžtek malého dobrodruha. 

termoskatermoskatermoska

 

Pitný režim

Na čo by sme nemali počas slnečných dní zabúdať je pitný režim. Niektoré deti veľmi piť nechcú, no núkať im vodu je potrebné. Dieťa vieme motivovať krásnou fľašou a najideálnejšou voľbou v horúčavách je termofľaša. Najlepším príkladom pri pitom režime sme pre deti samozrejme my dospelí. Malé bábätká a aj staršie deti sa učia napodobňovaním. Urobte z pitia zábavu a deti si to určite zamilujú. 

detská fľaša panda 500 ml
detská fľaša mačička 350 ml
nerezová fľaša
fľaša sea blue

flašaflašaflaša

flašaflaša

 

Ochrana očí pre drobcov

Slnečné okuliare pre dieťa? Túto otázku si kladie nejedná mamička. Bábätko je 9 mesiacov v tlmenom svetle a po narodení je vystavené priamemu svetlu. Bábätko zažíva šok, pretože jeho zrak je na svetlo a slnečné žiarenie veľmi citlivé. Zrak detí sa neustále vyvíja a je vhodné ho chrániť pred škodlivým UV žiarením, kvalitnými slnečnými okuliarmi.

Deti slnečné okuliare zbožňujú určite aj preto, lebo sa nám dospelým chcú podobať. Okuliare nájdete v rôznych tvaroch a veľkostiach a sadnú na detskú hlávku ako uliate. Nepadajú, nikde netlačia a výrobcovia myslia samozrejme aj na to, že detské slnečné okuliare môžu často spadnúť na zem a preto sú „zahalené“ do zázračného plášťa vďaka ktorému prežijú akékoľvek zaobchádzanie. 

 

Veľkej obľube sa tešia IZIPIZI detské okuliare, ktoré sú vyrobené zo zdravotne nezávadných materiálov ( hypoalergénny ) a bez BPA látok. Vďaka flexibilnému rámu sú veľmi ohybné a odolné a vďaka 100% UV ochrane tretej kategórie, výborne chránia očká našich zlatíčok. 

Okuliare nájdete vo dvoch veľkostiach. Izipizi Sun Kids ( 12m – 36m ) a Izipizi Sun Junior ( 36m - 10r ). Vybrať si môžete z rôznych farieb, či už chcete neutrálne, alebo žiarivé. Každý si príde na svoje. 

Pre deti od 3 rokov sú vhodné dizajnové slnečné okuliare značky Rockahula.  Chlapcom sa jednoznačne zapáčia slnečné okuliare Superhrdina a dievčatá majú na výber medzi srdiečkovými, inšpirovanými Fridou Kahlo, alebo si možno vyberú detské slnečné okuliare, ktoré sú posiate malými sedmokráskami.

okuliareokuliareokuliareokuliareokuliare

 

Slnečné okuliare pre mamičky

Ak sme už našim ratolestiam vybrali vhodné slnečné okuliare, teraz si sme na rade my mamy! Značka Izipizi myslí aj na  maminky a oteckov a ponúka prekrásne kúsky.  Bez slnečných okuliarov sa počas leta naozaj nezaobídeme a okrem nevyhnutnej ochrany proti nebezpečnému UV žiareniu sú aj skvelým módnym doplnkom. Na výber máte z troch tvarov, obyčajných alebo zrkadlových skiel a množstva farieb a dokonca sa môžete zladiť aj so svojim drobcom. Všetky okuliare sú ľahučké ako pierko a unisex a tak sa ku štýlovej dokonalosti môže pridať aj ocko. 

Izipizi okrúhly tvar
Izipizi slim
Izipizi pre ocka
Izipizi pre maminu

okuliareokuliareokuliare

 

Užívajte si slnečné počasie a pripravte sa s nami na letné dobrodružstvá.  My sa už nevieme dočkať! 

Môj komentár