Hravý detský obchod

Napísal(a) spravca 10.12.2019 0 komentárov Blog,

 

Babyvillage + Ježko Bežko = Hravý detský obchod

 

Milí kamaráti,

 

Rok 2019 bol pre nás náročný a výnimočný zároveň.

 

Náročný preto, že sa vám stále snažíme prinášať nové produkty a značky. Tento rok to boli napríklad úžasné detské okuliare Izipizi, nádherný a ekologický detský riad Cink alebo kvalitné vecičky od nemeckej značky Lässig. Snažíme sa vám prinášať neokukané značky a zdá sa, že sa vám to páči.

 

Výnimočný bol pre nás tento rok preto, lebo sme vás mohli stretnúť osobne. Veľa z vás si našlo cestu do našej predajne na Tomášikovej ulici v Bratislave. Dodalo to nášmu dobrodružstvu nový rozmer.

 

Nový hravý detský obchod

No keďže sme ľudia neustále hľadajúci nové výzvy, rozmýšľali sme nad tým, ako sa k vám ešte viac priblížiť, ako vám priniesť ešte viac úžitku a pôžitku za vašu priazeň. A ako to v živote býva, veľké veci sa niekedy dejú náhodou a s určitou dávkou šťastia. Tak tomu bolo aj teraz. Jedného dňa sme zistili, že o dve ulice ďalej bývajú majitelia krásneho obchodíku s detskou obuvou Ježko Bežko. Slovo dalo slovo a po pár diskusiách sme sa rozhodli, že spolu s Ježkovcami vytvoríme nový koncept detskej predajne – hravý detský obchod. Takže dúfame, že budete mať ešte viac dôvodov na to, aby ste nás navštívili. Chystáme pre vás ozaj krásny priestor. Pod jednou strechou budete môcť nakúpiť detské topánočky, doplnky aj hračky.

 

Nový hravý detský obchod bude len na skok od našej súčasnej predajne. Ostávame teda v Koloseu, na Tomášikovej 50D, teda v tesnej blízkosti jazera Kuchajda, perfektných potravín Yeme, ako aj obľúbeného Fresh Marketu.

 

Sťahovať sa budeme v priebehu januára a presný dátum otvorenia vám oznámime cez sociálne siete. E-shop bude fungovať priebežne (s menšou prestávkou počas Vianočných sviatkov).

 

Veľmi sa na vás tešíme v krásnych, nových a voňavých priestoroch hravého detského obchodu.

 

Vaša Jarka

Môj komentár