Vitajte vo svete Liewood – produkty od mamičky pre deti

Napísal(a) spravca 06.01.2021 0 komentárov Blog,

A opäť tu máme značku, za ktorou stojí žena – matka. Znie to už ako klišé, ale za tými najúspešnejšími značkami – či už detského oblečenia alebo doplnkov pre deti – stojí matka, ktorá chce pre svoje dieťatko to najlepšie. A dáva to zmysel. Veď my, matky, vieme presne, čo potrebuje naše dieťa a zároveň máme vlastné predstavy o kvalite a dizajne. A keď nám niečo na trhu chýba, tak to proste vymyslíme. :-)

 

Pre naše deti len to najlepšie

A presne to je prípad mladej maminy Anne Marie, ktorá roky pracovala v módnom priemysle, kde mala na starosti nákup a dizajn pre rôzne odevné značky. Po narodení detí svoje skúsenosti a cit pre dizajn pretavila do značky Liewood, ktorá je ako stvorená pre mladú modernú rodinu.

 

Vízia značky Liewood

Celou víziou tejto nádhernej dánskej značky je „slow living“ – vytváranie produktov pre deti, ktoré vydržia celé generácie. Slow fashion alebo „pomalú módu“ poznáme aj zo sveta dospelákov. Oblečenie pre chlapcov aj pre dievčatá je udržateľné a má nestarnúci dizajn. 

Keďže Anne Marie pochádza z Dánska, vo všetkých jej produktoch je hlboko zakorenená severská dizajnérska tradícia. Ak je vášmu srdcu blízka škandinávska kuchyňa, nábytok a zvyky, zbystrite pozornosť aj pri nasledujúcich detských produktoch.

 

Eko-friendly prístup k výrobe a distribúcií produktov

Okrem kvality a dizajnu kladie celá spoločnosť veľký dôraz na ekológiu a etické princípy od materiálov, výroby, spracovania až po transport. Všetky výrobky sú vyrábané za kontrolovaných, bezpečných a spravodlivých podmienok a všetky textilné výrobky majú certifikát GOTS. Napríklad detské hračky sú vytvorené z materiálov, ktoré nie sú pre deti škodlivé ani v prípade, že ich budú chcieť ochutnať. :) 

V tomto článku by som vám rada predstavila produkty, ktoré pre značku Liewood typické a najobľúbenejšie a ktoré nájdete aj v našom obchodíku a e-shope.

 

Detský riad a fľaše

Krásny príklad, ako do výrobku zakomponovať detský svet a zároveň požiadavky rodiča, aby bol výrobok bezpečný a zároveň aj pekný.
Mištičky, tanieriky a poháre zo silikónu sa vám nikdy nepodarí rozbiť a papať a piť z tak krásneho riadu bude pre vaše detičky zábava. Zdravie vašich detí je na prvom mieste, preto sú všetky použité materiály absolútne zdravotne nezávadné.

 

    

 

Hračky, ktoré majú dušu

Aj v hračkách od značky Liewood cítiť severský dizajn. Sú jednoduché, nápadité a z kvalitných materiálov. V našej ponuke nájdete domino, kocky, mojkáčikov, pokladničky, a veľa iných krásnych hračiek. Hračky sú určené pre tých najčerstvejších členov vašej rodiny, ale aj pre ich starších súrodencov.

 

     

 

Detské oblečenie a textil

Tie najkrajšie plavky pre chlapcov a dievčatá a tiež rozkošné pončá, bez ktorých sa nezaobíde žiaden výlet k vode. Pri plavkách je samozrejmosťou ten najkvalitnejší materiál a slnečná ochrana SPF50 a pončo je vyrobené z tej najjemnejšej 100 % organickej bavlny.

 

   

 

Liewood bola pre mňa láska na prvý pohľad. Krásny dizajn, široká ponuka a pri tom všetkom dôraz na životné prostredie. Takéto značky mám veľmi rada a ešte radšej vám ich prinášam. 


Celý sortiment od značky Liewood nájdete v našej ponuke

 

A ak by vám niečo od Liewood v našej ponuke chýbalo alebo sa chcete s nami podeliť o vašu skúsenosť s touto značkou, kľudne nám napíšte komentár pod tento blogový článok. Tešíme sa na vaše postrehy! :)  

 

Vaša Jarka

 

 

 

Môj komentár