Elodie Details fusak je láska na prvý pohľad

Napísal(a) spravca 04.10.2020 0 komentárov Blog,

Nie je fusak, ako fusak. Ten od Elodie je TOP!

 

Elodie Details je značka, ktorá ide s dobou. Každou novou kolekciou posúva hranice kreativity a kvality na vyššiu úroveň. Veľmi citlivo vnáša najnovšie trendy vo farbách, tvaroch a materiáloch do svojich produktov. V Elodie Details veria, že produkty, ktoré používame vyjadrujú aj osobnosť dieťaťa a jeho rodiča.

 

 

Jedným z najobľúbenejších produktov tejto značky je Elodie Details fusak. A nie je sa prečo diviť. Okrem stále krajších a krajších vzorov, sú  fusaky Elodie veľmi kvalitne spracované, pričom ich v Elodie s každou kolekciou vylepšujú.  Od roku 2006 už fusaky Elodie Details získali veľa ocenení a víťazstiev v spotrebiteľských testoch.

 

Toto je pár vychytávok, ktoré na fusakoch od Elodie Details určite oceníte:

  • 5-bodové zapínanie na suchý zips, čo umožňuje jednoduchšie upevnenie do akéhokoľvek kočiarika
  • Zipsy po obvode fusaku slúžiace na reguláciu teploty. V prípade potreby je možné celú vrchnú časť odpojiť
  • Kapucňa poskytuje vášmu dieťatku ešte lepšiu ochranu a zabráni skĺznutiu v športovej časti
  • Vďaka svojej dĺžke je využiteľný až do 3 rokov dieťaťa
  • Vonkajšia látka je vyrobená z recyklovaného polyesteru
  • Vďaka úprave BIONIC-FINISH®ECO povrchový materiál vynikajúco odpudzuje vodu a neobsahuje žiadne nebezpečné látky. Táto špeciálna úprava funguje na podobnom princípe, akým príroda vytvára povrch na rastlinách a perí vtákov, aby čo najlepšie odpudzoval vodu.
  • Elodie Deails fusak je možné prať v práčke a sušiť v sušičke
  • Fusak Elodie je veľmi kvalitný, preto ho môžu využiť aj ďalší súrodenci alebo ho môžete posunúť ďalej v rodine

 

A nezabúdajme na štýl :-). Veľmi veľkou výhodou fusakov od Elodie Details je ich kombinovateľnosť s ďalšími produktami a doplnkami. Elodie vždy predstaví ucelenú kolekciu, ktorá sa dá výborne kombinovať. K fusaku nesmie chýbať napríklad Elodie Details čiapka a rukavice. No je toho viac. Pre kľudnejší spánok je to napríklad cumlík, mojkáčik, či deka z bambusového mušelínu na žužlanie. A aby ste cumlík nestratili, nezabudnite na klip. Ak by bola zima veľmi tuhá, hodí sa určite teplučká deka na prikrytie. Nesmieme zabúdať na maminy. Tie si môžu urobiť radosť prebaľovacou taškou, čiapkou alebo baretkou, ktorá tiež samozrejme ladí s fusakom.

 

Stačí si vybrať. A ak si ich chcete pozrieť a vyskúšať naživo, príďte nás navštíviť do našej kamennej predajne #hravydetskyobchod na Tomášikovej ulici v Bratislave.

 

Vaša Jarka

https://www.babyvillage.sk/elodie-details

Môj komentár