BabyVillage Magazín

Napísal(a) spravca 17.01.2021 0 komentárov Blog,

 

 

Milé mamičky a budúce mamičky,

 

keďže aj ja sama som matkou, veľmi dobre viem, že materstvo je krásna, no zároveň veľmi náročná práca. Vyžaduje si veľa energie, vytrvalosti, kreativity a lásky. Často siahame na dno naších síl, sme unavené a podráždené. No výsledok je úžasný. Nečakané objatie či bozk od našich drobcov vždy stojí za naše úsilie. 

 

Každá z nás však potrebuje na chvíľu „vypnúť“. Načerpať novú energiu, venovať čas sebe, dopriať si psychohygienu. Či už to je dobrá večera s partnerom, nový film v kine, dámska jazda alebo wellness víkend s kamoškami, šálka kávy či čaju a pútavá kniha, všetko sú to dôležité súčasti nášho života. Aby sme do ďalšieho dňa, týždňa, mesiaca vstupovali s rovnakým odhodlaním. 

 

Dlho som rozmýšľala, ako by som vám, mojim zákazníčkam, kamarátkam, no v prvom rade maminám pomohla s dobitím energie a ponúkla vám k tej chvíľke oddychu aj nejakú inšpiráciu. Mám šťastie, že od roku 2014, kedy sme spustili náš obchodík BabyVillage, som mala možnosť stretnúť množstvo úžasných a šikovných mamín. A práve o nich by som vám rada povedala viac. 

 

V tomto magazíne vám budem prinášať formou krátkych rozhovorov príbehy šikovných žien, ktoré popri úlohe matky zvládajú aj iné aktivity. Či už je to vybudovanie vlastnej značky, podnikanie, úspešný blog alebo celkovo zaujímavý životný príbeh. 

 

Okrem toho vám budem posúvať rôzne tipy na články, podcasty, novinky alebo aktivity, ktoré som v poslednej dobe objavila a mohli by zaujať aj vás. 
Verím, že si pri čítaní BabyVillage Magazínu na chvíľočku oddýchnete a pri kávičke alebo čaji načerpáte novú energiu a inšpiráciu.

 

Vaša Jarka

 

 

Môj komentár