Vychytávky do detskej izby: Originálne kúsky budú baviť ratolesti i vás!

Napísal(a) spravca 11.08.2020 0 komentárov Blog,

Zariadiť detskú izbičku nie je žiadna veda, stačí, keď dáte priestor zaujímavým nápadom a zladíte nábytok s doplnkami. Jedinečné kúsky urobia z klasickej izbičky detský raj! Na ktoré sa oplatí zamerať svoju pozornosť?

Detská izbička je pre deti útočiskom, kde sa hrajú, robia si úlohy, snívajú, vymýšľajú alebo sa menia na rozprávkových hrdinov. Detskú izbičku mal každý z nás. Je len na rodičoch ako svojim ratolestiam izbičku navrhnú a v akom duchu ju zariadia. Dôležité je myslieť na osobnosť detičiek. Vytvorte im z izby miesto, kde má fantázia zelenú. Dômyselný výber nábytku a doplnkov, ktoré budú nadčasové, štýlové a originálne zabezpečí, že zariadenie ani jednotlivé kúsky nebudete musieť meniť každý rok. ideálne riešenie, čo poviete?

Nábytok a doplnky do detskej izby

V hlavnej úlohe originalita a praktickosť

Zabudnite na „oldschool“ štýl, ktorý sme kedysi mali v izbách všetci bez rozdielu. V dnešnej dobe skvelých doplnkov a detských vynálezov by bola škoda mať obyčajnú izbičku bez nápadu! Vždy myslite na bezpečie, praktickosť a funkčnosť. Nábytok by nemal byť ostrý, z nevhodných materiálov ako je sklo alebo napríklad kov. Prihliadajte k trendom, no vyberajte neutrálne farby a nadčasové kúsky. Naopak popustite uzdu fantázie vo výbere doplnkov! Buďte moderní a stavte na jedinečnosť. Stačí málo a interiér sa zmení na nepoznanie. Ak dieťatko komunikuje, zistite, čo by si prialo a snažte sa aspoň z časti jeho želaniam vyhovieť, o to viac si izbičku zamiluje.

Nábytok do detskej izby

Izbička, akú nemá nik, len vy

Nemusíte kupovať desiatky doplnkov, ktoré zmenia charakter samotnej izby, stavte na niekoľko jedinečných kúskov. Tých najmenších poteší netradičné prevedenie „obyčajnej“ hračky. Originálne gumené hračky z nezávadného materiálu, prvotriedne plyšové bábiky v jednoduchom, pútavom dizajne a jemných pastelových farbách, nápadité vešiačiky či zábavné boxy s kockami? Veľkú službu a dojem urobí aj zaujímavé nočné svetlo, girlanda, obľúbené típí, detský stan alebo hodiny a iné nástenné dekorácie, ktoré sa budú na stene vynímať ako skvost. Na stole zas môžu hviezdiť unikátne papierové vrecia, ktoré skryjú ceruzky, štetce alebo iné detské nevyhnutnosti. Nezabúdajte ani na odkladacie boxy, ktoré pomôžu „upratať“ všetky hračky, pomôcky a iné kúsky vášho malého pokladu!

Môj komentár