Nová značka: Oli & Carol

Napísal(a) spravca 07.05.2018 0 komentárov Blog,

Oli & Carol – unikátne hryzátka a hračky z prírodného kaučuku

 

Do značky Oli & Carol sme sa zaľúbili na prvý pohľad. Nechceli sme ale robiť unáhlené kroky. Zaradiť novú značku do ponuky nášho eshopu je pre nás ešte stále veľká vec. Ide predsa o produkty pre detičky, takže sme obzvlášť opatrní. Chceme vám prinášať len originálne, praktické, a hlavne kvalitné a bezpečné oblečenie, doplnky a hračky.

Preto sme sa rozhodli, že si o Oli & Carol najprv niečo zistíme. A to, čo sme zistili nás potešilo ešte viac a utvrdilo nás v tom, že Oli & Carol do nášho eshopu určite patria. Je to totiž značka s príbehom, ponúkajúca presne ten typ produktov, aké pre vás vyhľadávame. A navyše má aj dobré srdce. Pomáha deťom z Indie získať vzdelanie, ktoré im zabezpečí lepší život.

Takže nech sa páči, príjemné čítanie.

 

Značka Oli & Carol sa “narodila” v Barcelone v hlavách dvoch mladých dizajnérok

 

Oli and Carol sa zrodila v hlavách dvoch sestier, ktoré milujú dizajn a prírodu v španielskej Barcelone. Olimpia (23) a Carolina (18), sa pred dvoma rokmi rozhodli, že založia firmu, v ktorej by mohli dať voľný priebeh svojej kreativite, vyrábať eco friendly produkty a celé si to parádne užívať.

Hryzátka a hračky od Oli & Carol sú vyrábané zo 100%-ného prírodného kaučuku zo stromov Hevea. Sú vyrábané z jedného kusu, bez dier, takže do nich neprenikne voda. Sú preto vhodné ako hryzátko pre ukľudnenie ďasien. Sú hygienicky nezávadné a biologicky rozložiteľné.

Dizajn je inšpirovaný 60. a 70. rokmi. Kolekcia zahŕňa rôzne tvary a farby vhodné pre bábätká aj staršie deti: ovocie, zvieratká, autíčka, lodičky.... Monochromatické a pastelové farby podčiarkujú ich originalitu. Sú skvelé ako hryzátko, hračka do vody, senzorická hračka na rozvoj zmyslov, či ako dekoratívny predmet

 

 

 

6 dôvodov prečo si vybrať hračky a hryzátka Oli & Carol

 

Značka Oli & Carol sa dodržiava pri dizajnovaní a výrobe svojich produktov týchto 6 zásad:

 

Prírodné produkty. Všetky produkty sú vyrobené zo 100% prírodného kaučuku zo stromov Hevea. Hračky sú pružné, jemné, ľahko uchopiteľné. Je možné ich stláčať a žuť. Ďasná našich detí si ich veľmi rýchlo obľúbia.

 

Baby Toys 100% natural

 

Ručná práca. Všetky hračky a hryzátka sú ručne maľované potravinovými a zdravotne nezávadnými farbami vo viacerých vrstvách. Nie sú to syntetické a plastové hračky! Vaše dieťa ich môže bez obáv žužlať.

 

Baby Toys Handmade

 

Ohľaduplnosť k životnému prostrediu. Oli & Carol myslí aj na prírodu a záleží jej na udržateľnom rozvoji. Preto sú všetky produkty tejto značky biologicky rozložiteľné.

 

Baby Toys Ecofriendly

 

Netoxické produkty bez PVC, BPA, ftalátov a nitrosamínu. Hračky sú vyrobené z jedného kusu bez dier, čo zabraňuje vzniku a šíreniu baktérií a plesni.

 

Baby Toys non toxic

 

Certifikovaná kvalita. Hračky Oli & Carol sú certifikované Bureau Veritas.

 

Baby Toys Certified Quality

 

Sociálna zodpovednosť. Každou zakúpenou hračkou prispievate k podpore vzdelávania detí v Indii. Viac si o tomto úžasnom projekte prečítajte nižšie.

 

Baby Toys Socialy responsible Icon

 

Sociálna zodpovednosť – v Oli & Carol nahradili slovo „Ja“ slovom „My“

 

Zakladateľky Oli & Carol veria, že je potrebné sa deliť o úspech a že je potrebné brať ohľad na celú spoločnosť. Preto sa rozhodli, že podporia vzdelanie detí v Indii. Zabezpečia tak týmto deťom z Baba Jodh Sachiyar School na severe Indie krajšiu budúcnosť.

S pomocou Oli & Carol môžu Kusum, Lalit, Babran, Amita a Ritu každý mesiac chodiť do školy. Každý deň ich vyzdvihne školský autobus a odvezie ich na vyučovanie, kde sa môžu vzdelávať v bezpečnom prostredí.

 

https://www.babyvillage.sk/olie-and-carol

Môj komentár