Značka Elodie Details valcuje trh: Štýlové kúsky pre deti si vás získajú!

Napísal(a) spravca 29.07.2020 0 komentárov Blog,

Nie je cumlík ako cumlík! Švédska dizajnérska spoločnosť Elodie Details vytvára funkčné a inovatívne produkty pre deti, ktoré vás zaujmú jedinečným štýlom a originálnym dizajnom.

 

Keď sa v roku 2006 Švédke Linde Sätterström v Štokholme narodila dcérka Elodie, na trhu chýbali nekonvenčné a zaujímavé doplnky, ktoré by svojej malej princeznej kúpila. Podľa slov tejto uznávanej a rešpektovanej dizajnérky, boli v ponuke len „samé plachetnice a plyšové medvedíky“. Tento stereotyp v detskej móde ju priviedol k tomu, aby vytvorila vlastné klipy na cumlíky a čoskoro ich začala dodávať miestnym predajcom. Úspech na seba nenechal dlho čakať! Prvotnou myšlienkou bolo, aby klip na cumlík bol niečo viac ako len produkt, ktorý zabráni jeho strate. Aj taká malá vec ako klip môže byť štýlovým doplnkom, ktorý je možné obdivovať. Presne v tomto duchu sa nesie celá spoločnosť Elodie Details, ktorá dnes predáva produkty v 35 krajinách na všetkých piatich kontinentoch. Ku klipom na cumlíky sa postupne pridali ďalšie produkty a dnes značka zahŕňa širokú škálu výrobkov pre deti, od cumlíkov až po kočíky.
 

Doplnky značky Elodie Details
 

Detské potreby nie sú obyčajné nevyhnutnosti

My v Elodie Details veríme, že výrobky používané v každodennom živote našich najmenších sú viac ako len nevyhnutnosti pre uľahčenie ich dňa. Vypovedajú niečo málo o tom, akí sme. Osobný štýl nie je otázkou veku, preto sa snažíme vytvárať zábavné a jedinečné produkty, ktorými vyjadríte svoju osobnosť. Naším cieľom je povýšiť tieto drobnosti každodenného života dieťaťa na štýlové doplnky,“ tak znie podľa generálnej riaditeľky a zakladateľky Lindy Sätterström hlavná myšlienka renomovanej spoločnosti. Tá si potrpí na dodržiavanie prísnych bezpečnostných noriem a filozofiu nesie v zmysle udržateľnosti.
 

Doplnky pre deti od značky Elodie Details
 

Originálne kočíky a neprehliadnuteľné doplnky – to je Elodie Details

Značka, ktorá je na svete už štrnásť rokov, si razí cestu jedinečným dizajnom a svojským prevedením svojich produktov. Rodičia z celého sveta si zamilovali originalitu a nadčasovosť oblečenia z dielne Elodie Details a radi svojich drobcov vidia v kúskoch tejto uznávanej značky, ktorá dbá na malý – veľký detail a používa pri tom iba certifikované textílie OEKO-TEX® 100. Obľúbenými sú tiež cumlíky a klipy bez PVC, fusaky, pláštenky, podbradníky, kočíky, hračky, deky, osušky a veľa veľa ďalších nápaditých kúskov pre tých najmenších. Túžite vyniknúť, byť iní ako ostatní? Rozhodne siahnite po produktoch značky Elodie Details a ukážte, že vám imponuje prikladať veľký význam maličkostiam!

Môj komentár