Nová značka: Little Dutch

Napísal(a) spravca 30.07.2018 0 komentárov Blog,

Little Dutch – krásne plyšové a drevené hračky z Holandska

 
Už dlhšiu dobu sme hľadali drevené hračky, ktoré by boli hodné toho, aby sme vám ich cez náš eshop priniesli. Urobili sme si shortlist a po dôkladnom vyhodnotení našich troch základných kritérií (design, kvalita a primeraná cena) sme sa rozhodli pre holandskú značku Little Dutch. A zdá sa, že sme urobili dobre. Krásne drevené hračky a plyšové hračky ste si veľmi rýchlo obľúbili.
Víziou značky Little Dutch je prinášať produkty, ktoré sú nielen funkčné, ale aj veľmi príťažlivé s jedinečným zmyslom pre detail. Odzrkadľujú najnovšie trendy, no sú zároveň aj nadčasové. S krásnymi dizajnovými hračkami od Little Dutch sa proste nebudete nikdy nudiť a navyše ich môžete navzájom rôzne kombinovať. 
 

Plyšové a drevené hračky pre chlapcov aj dievčatá

 
Zo širokej ponuky si vyberú chlapci aj dievčatá. Drevené hračky pre chlapcov sú ladené do jemných modrých odtieňov, zatiaľ čo drevené hračky pre dievčatá sú v ružových odtieňoch. A rovnako je to aj pri plyšových hračkách.
 

Kreatívne hračky podporujúce predstavivosť a rozvoj detí

 
Asi najobľúbenejšími drevenými hračkami od Little Dutch sú hudobné nástroje. Gitara pre deti, drevená flauta, či fúkacia harmonika a xylofón. To všetko v modrej a ružovej farbe. Doma si môžete vyskladať celú kapelu. Už len vydržať počiatočnú kakofóniu a z drobcov sa určite časom stanú mladí virtuózi :-)
 
 
Rovnako obľúbené sú aj dizajnové drevené hračky určené na rozvoj jemnej motoriky a kreativity. Drevené stavebnice zabalené v krásnej krabici, drevené kocky, drevené zatĺkačky, vkladačky alebo drevené nasadzovacie krúžky vaši drobci nebudú chcieť pustiť z rúk. Ak keď tak náhodou urobia, môžete tieto hračky použiť ako dekoráciu – ich dizajn je proste úžasný.
Drevené vláčiky a drevené pretekárske dráhy sú rovnako jedinečné.
 
 
A ak by sa vaši drobci chceli troška popreháňať, môžu na to použiť drevené odrážadlo. Asi ani netreba spomínať, že chlapci aj dievčatá majú odrážadlá vo „svojich“ farbách.
Po ťažkom dni plnom zážitkov si môžu vaše deti oddýchnuť v úžasnom teepee. Chlapci v jemnej mentolovej, dievčatá v ružovom.
 
 
A pre tých najmenších máme krásne plyšové hračky.
 
Stačí si vybrať :-)
https://www.babyvillage.sk/little-dutch

Môj komentár