Nová značka: Done by Deer

Napísal(a) spravca 01.10.2017 0 komentárov Blog,

Hračky pre deti a doplnky do detskej izby

 

Done by Deer je dánska spoločnosť založená v decembri 2014, ktorá navrhuje a vyrába moderné a štýlové produkty pre rodiny s bábätkami a deťmi.

 

Kombináciou skvelého dizajnu, inovácií, kvality a odvážneho využitia farieb vznikajú  hračky a doplnky do detskej izby určené pre rodiny a deti, ktoré dokážu oceniť ich originalitu a jednoduchosť dánskeho dizajnu.

 

Škandinávsky dizajn je známy svojou jednoduchosťou a funkčnosťou. Všetky hračky a doplnky do detskej izby sú preto výborne kombinovateľné so zvyškom izby.

 

Hračky pre deti

 

Vzorom pre hračky od Done by Deer je 6 zvieratiek.

 

Žirafa Raffi, krokodíl Croco, nosorožec Nozo, mravenčiar Antee, zebra Zebee a hrošik Ozzo.

 

Nájdete tu širokú škálu hračiek – plyšové hračky, hračky na kočík, aktívne hračky, drevené hračky, batohy, hudobné hračky a mnoho iných hračiek pre chlapcov aj dievčatá. Každá z nich predstavuje vysoko kvalitný originál, čoho dôkazom sú aj rôzne významné medzinárodné ocenenia. Či už je to plyšový mojkáčik, vankúšik, plyšová špirála, hrkálka do kočíka, kolotoč nad postieľku alebo aktívna drevená hračka, určite si zo širokej ponuky vyberiete.

 

 

Doplnky do detskej izby

 

Udržať hračky v detskej izbe aspoň ako-tak v poriadku si niekedy vyžaduje nadľudský výkon, čo môže potvrdiť každá mamina. :-)  Box na hračky je v takomto prípade nenahraditeľným pomocníkom. A Done by Deer vyrába úložné boxy neuveriteľne krásne. Stačí si vybrať. A ak by to nestačilo, pomôžu aj originálne police na stenu.

 

 

 

 

https://www.babyvillage.sk/done-by-deer

Môj komentár