Nová kolekcia od Elodie Details SS18 - Pozlátená záhrada

Napísal(a) spravca 20.01.2018 0 komentárov Blog,

Nová kolekcia Elodie Details jar/leto 2018 – Pozlátená záhrada

 

Sviežosť novej kolekcie Elodie Details SS18 je obsiahnutá v jej názve - Pozlátená záhrada. Opať prináša krásne vzory už vám známych a obľúbených vecičiek, ako aj úplné novinky a tvary. Viac sa dozviete v tlačovej správa.... 

 

Niekto raz povedal: „Záhradníčenie je najpomalším z múzických umení.“ A všetci tiež poznáme porekadlo: „Mlčať je zlato.“ Obe tieto myšlienky sme si vzali k srdcu pri zostavovaní kolekcie pre jar 2018 – Pozlátená záhrada.  Starostlivosť o vašu záhradu je tým najjednoduchším spôsobom, ako si uvedomiť sám seba, svoju zodpovednosť. 

 

A v dnešnej dobe je čokoľvek, čo nás dokáže spomaliť a posilniť našu trpezlivosť, požehnaním. Ticho, s ktorým rastie kvetina, môže byť krásna vec!

 

My teda vieme, že deti rastú trochu hlučnejšie, ako keď rastú rastliny. Ale keď sa obklopíme oboma, tak uveríme, že výchova detí a pestovanie rastlín môže byť cestou, ako nájsť pokoj a rozvážnosť v našom každodennom rodinnom živote. My tomu veríme!

 

V tejto kolekcii sme použili plejádu rastlín, ktoré tak radi pestujeme, ako je vlčí mak, levanduľa, sasanka a tráva, spolu s chrústami a vážkami. A ručne sme ich vymaľovali jemnými vodovými farbami. Dúfame, že tieto botanické výtvory môžu byť zdrojom pokoja a  inšpirácie pre vás a vašu rodinu. Vitajte v pozlátenej záhrade!

 

Cumlíky

 

Krásne nové  motívy na našich obľúbených ortodontických cumlíkoch.

 

 

Novinkou pre túto sezónu je skutočnosť, že sme vyvinuli rad cumlíkov, ktoré sú vhodné pre novorodencov, a jeden vhodný pre deti od troch mesiacov.

 

Klobúčiky proti slnku

 

Byť na slniečku nikdy nebolo také zábavné! Minulú jar sme uviedli naše SunHats, ktoré boli ihneď úspešné.

Teraz pokračujeme s tromi novými klobúčikmi, ktoré sú v štýle tohtoročnej sezóny. Zvláštnu pozornosť venujte predovšetkým „Embedding Bloom“. 

Tento klobúčik je ušitý a potlačený do podoby kvetiny. Je skrátka rozkošný.

 

 

Slintáčiky


Uvedením slintáčika „Pierrot“ minulý rok sme zistili, že po nezvyklých tvaroch slintáčikov je naozaj zhánka. Pokračujeme teda ďalej v tejto ceste a navyše sme pridali dva nové tvary, z ktorých jeden je opäť v tvare kvetiny.

 

 

Detské podbradníky


Vďaka mäkkému a úžasne funkčnému materiálu Quick-Dry sa naše podbradníčky rýchlo stali obľúbenými medzi našimi zákazníkmi na celom svete. Nie je sa čomu diviť, keď sú aj bez PVC, majú atest Öko-Tex a vyzerajú skrátka zo všetkých podbradníčkov najlepšie. A „Embedding Bloom“ má zase podobu kvetiny.

 

 

Maznáčikovia


Pozdravte najnovších členov našej rodiny maznáčikov. „Dots of Fauna Kitty“, „Petit Botanic Bonita“ a „Funny Francis“.

 

 

Deky z bambusového mušelínu

 

Nádherne mäkučké a ľahučké dečky, ktoré sú úžasne jemné k pokožke vášho bábätka. V tohtoročnej kolekcii sme im dali nové balenie a dodávame ich jednotlivo, nie v balení po dvoch. A „Embedding Bloom“ má, samozrejme, podobu kvetiny.

 

 

Vlnené deky

 

 

Hudobné hračky nad postieľku


Tieto roztomilé nové hudobné hračky s jedinečnou melódiou sa perfektne hodia k našim ďalším  výrobkom z kolekcie HOME. Vrchná časť je vyrobená zo 100% bavlny. Drevené detaily. Výplň je z polyesteru.

 

 

Detská posteľná bielizeň

 

Tri prekrásne nové prírastky do našej kolekcie HOME! Súprava detskej posteľnej bielizne v prvotriednej kvalite zo 100 % perkálovej bavlny certifikovanej atestom Öko-Tex. Rozmery obliečky na  vankúš sú 35 × 55 cm a na prikrývku 100 × 130 cm.

 

 

Úložný box na hračky


Prinášajú poriadok a štýl do detských izieb! Navrhnuté tak, aby sa do nich vošli všetky hračky, ktoré chcete mať vždy poruke. Vďaka vystuženej bavlnenej tkanine držia boxy na hračky StoreMyStuffTM tvar, aj keď sú prázdne. Ich priemer je 45 cm a výška 35 cm.

 

 

Podložka na hranie

 

Naše hracie podložky si získavajú rastúcu pozornosť a popularitu, a preto pridávame do tejto jarnej kolekcie hneď štyri nové dizajny. Skvele doplnia vybavenie každej izby v dome. Všetky sú obojstranné, aby ste ich mohli prispôsobiť aktuálnemu štýlu vášho bytu. Embedding Bloom sa zaiste stane pre mnohých rodičov nutnosťou.

 

 

NOVINKA - Style My Week

 

Zjednodušte si a lepšie zorganizujte svoju každodennú rannú rutinu tým, že deťom oblečenie alebo doplnky pripravíte do týchto roztomilých vrecúšok. Jedno vrecúško pre každý deň v týždni. Alebo ich využite pri cestovaní, keď vám pomôžu pri balení batožiny pre vaše dieťatko. 

 

Vrecúška sú vyrobené zo 100 % biobavlny a sú vybavené dômyselnými detailmi, ako je očko na zavesenie a šnúrka na sťahovanie na uzatvorenie. Sú potlačené roztomilými symbolmi spolu s názvom dňa. Deti, ktoré ešte nevedia čítať, si spoja každý symbol so správnym dňom.

 

Jedinečnosť výrobku a pekné balenie robia StyleMyWeek dokonalým darčekom pre tých, ktorí už majú všetko. Byť dobre organizovaný je to pravé!

 

 

NOVINKA – obliečka na prebaľovaciu podložku

 

Dodajte trochu štýlu a prebaľte svoju starú prebaľovaciu podložku týmito nádhernými obliečkami od Elodie Details. Bavlna certifikovaná atestom Öko-Tex je luxusne hebká pre jemnú pokožku a je  predpraná. Vďaka elastickej spodnej časti sa obliečka hodí na väčšinu prebaľovacích podložiek na trhu. V balení sú dve obliečky, takže budete mať vždy jednu poruke, zatiaľ čo druhá je práve v práčke. Nezabudnite sa pozrieť aj na mnohé ďalšie položky z kolekcie Elodie Details HOME.

 

 

Zip and Go


Zip&Go sa skvele hodí pre moderných rodičov, ktorí žijú v rýchlom tempe. Nechávajte ju doma na svojom prebaľovacom stole s tým správnym počtom plienok, vreckoviek, krémov a púdru. A keď nastane čas opustiť dom, jednoducho len zapnite zips a ste pripravení vyraziť! Vybavená zipsom a kovovým rámčekom, ktorý ju udrží otvorenú ako košík. Prebaľovanie nikdy nebolo rýchlejšie. Veľkosť: 13 × 16 × 22,5 cm.

 

 

Detská osuška s kapucňou


Zabaľte svoje dieťatko po kúpeli do tejto rozkošnej osušky a doprajte mu dokonalú súhru funkčnosti a pohodlia. Osuška vyrobená z vysokokvalitného dobre sajúceho froté z jednej strany a krásne mäkkého velúru z druhej strany vás zovrie teplučkým pohodlím.

 

 

Pláštenky na kočíky


Naše elegantné a veľmi obľúbené univerzálne pláštenky sú skvelé pre využitie našich nových potlačí. Zaručujeme, že „Dots of Fauna“, „Petit Botanic“ a „Golden Shimmer“ sa stanú veľmi obľúbenými.

 

 

 

Moskytiery

 

 

Podložky do kočíka


Rovnako ako pláštenky, tak aj tieto podložky do kočíka sú vynikajúcimi výrobkami na využitie nášho nového dizajnu. Sú skvelou možnosťou, ako vdýchnuť vášmu starému kočíku nový život a priniesť väčšie pohodlie.

 

 

Slnečníky na kočíky


Dva nové slnečníky vo vzoroch, ktoré sa presne hodia k novým verziám kočíka Stockholm. Pasujú však, samozrejme, k akémukoľvek kočíku a majú UV ochranu 50. Dva kĺby umožňujú jednoduché nastavenie optimálneho tienenia.

 

 

Golfové kočíky Stockholm


Dve úžasné nové verzie nášho nesmierne obľúbeného golfového kočíka. Extra veľké kolieska umožňujú hladkú jazdu po obrubníkoch a na nerovných povrchoch. Zadné operadlo môžete nastaviť do spacej polohy. Strieška, ktorú môžete celkom roztiahnuť, poskytuje dieťaťu ochranu počas jeho spánku.

 

 

Môj komentár