Nová kolekcia Elodie Details AW18: Valleys of Himalaya

Napísal(a) spravca 01.08.2018 0 komentárov Blog,

Nová kolekcia Elodie Details Jeseň 2018: Valleys of Himalaya

 
Himaláje sú drsným, no krásnym kútom sveta. Ale to ste určite vedeli. Čo ste možno nevedeli je fakt, že údolie Káthmándú je domovom najúchvatnejších tkanín, ktoré sú vyrábané jedinečným, no remeselne extrémne zložitým postupom. Tunajšie tkaniny sú vyrábané z veľmi hustých, rôznorodých a vrstvených farieb a vzorov. Často sú dopĺňané mosadznými detailmi, kožušinovými alebo koženými aplikáciami. Zemité farby akoby v sebe obsahovali prachové zrniečka, kamienky a vždy premenlivú himalájsku oblohu. Takými farbami sú napríklad Faded Rose alebo Valley Green.
Elodie Detail sa nechala farbami a vzormi himalájskych údolí inšpirovať. Pridali zlaté detaily a malú drzú opičku. Vznikla tak pestrofarebná a hravá kolekcia. 
 
Jedinečnosť tejto kolekcie podčiarkuje aj fakt, že všetky vzory boli ručné nakreslené a zakomponované do farieb údolí v Himalájach. Ambíciou Elodie Details bolo vytvoriť kolekciu, ktorá vám prinesie aspoň časť z bohatstva záhad horských údolí. 
 

 

Elodie Details fusak do kočíkov

 

Obľúbené, exkluzívne a rafinované fusaky do kočíkov sú späť s novými potlačami, doplnkami a farbami. Okrem toho si určite obľúbite aj našuchorenú umelú kožušinku „Not FUReal“. Elodie sa opäť snaží vniesť eleganciu do zdanlivo bežných vecí a produktov. A podľa nás sa im to veľmi dobre darí. Vaše bábo bude pekne v tepľúčku a vášmu oku bude lahodiť nádherný dizajn. Náš skromný odhad je, že tieto fusaky budú opäť hitom tejto zimy. 

Baby overal – fusak a overal do autosedačky

 

Tento baby overal je určený pre deti do 12 mesiacov. Oceníte ho najmä pri prechode medzi interiérom a exteriérom. Spodné zipsy vám umožnia veľmi rýchlo premeniť fusak z overalu na nánožník. Dva zipsy na hrudníku vám umožnia regulovať teplotu. Elodie details prináša dva nové vzory tohto šikovného pomocníka.
 

Detské rukavice – Palčiaky

 

Originálne detské rukavice sú dostupné v dvoch nových vzoroch a v dvoch veľkostiach. Menšia veľkosť je bez palca a s bavlnenou šnúrkou, ktorá zabráni strate rukavičiek (všetci vieme, ako rýchlo sa rukavičky vedie stratiť). Navyše majú širší bavlnený patent, vďaka ktorému dobre držia. Väčšia veľkosť má zips až k palcu, ktorý zjednodušuje ich obliekanie a vyzliekanie. Šírku rukavíc je možné prispôsobiť vďaka pásiku z materiálu Velcro. Ako už u Elodie Details rukavíc býva pravidlom, povrch detských rukavíc je odolný voči vetru a vode. To všetko vďaka tkanine s povrchovou úpravou Bionic Finish RUDOLFR.
 
 

Elodie Details detské čiapky na zimu

 

Najväčšiu radosť máme z rozkošnej kožušinovej verzie čiapočky, ako aj z nového odtieňa čiapočky z vlny merino – Tender Blue. Nesmú chýbať ani stále populárne zimné čiapky Beanies s ich charakteristickým metalickým prúžkom.
 

Prebaľovacie tašky

 

“Vzhľad a funkčnosť, je to viac než len prebaľovacia taška” – tak znie slogan pre prebaľovacie tašky Elodie Details. Prebaľovacie tašky sú vybavené množstvom šikovných priehradiek a vreciek, prebaľovacou podložkou a háčikmi, ktorými môžete tašku pripnúť k rukoväti svojho kočíka. Prebaľovacie tašky od Elodie Details sú proste pripravené zvládnuť všetky úlohy spojené so životom bábätka. Dizajn týchto tašiek vám zaručí, že budete na detskom ihrisku, či v nákupnom centre hviezdou :-). A poslúžia vám aj ako víkendová taška, nech už cestujete kamkoľvek.
  

Príručná taška Zip&Go

 

Heslom príručnej tašky Zip&Go je „Vždy pripravený“. Hodí sa pre moderných rodičov, žijúcich v rýchlom tempe. Majte ju pripravenú doma na prebaľovacom pulte s tým správnym počtom plienok, utierok, krémov a púdru. A keď potrebujete narýchlo odísť, len jednoducho zapnite zips a ste pripravená vyraziť. Kovový rámček udrží tašku otvorenú ako košík. 
 

Detské batohy Mini

 

Malý výletníci a dobrodruhovia si môžu vybrať z dvoch nových vzorov obľúbených batohov Mini. Sú vybavené sedacou podložkou, dvojitým zipsom, magnetických zámkom, termo priehradkami a ďalšími vychytávkami a detailmi. Tak hurá na výlet!
 

Ortodontické cumlíky

 

Štýlové nové vzory cumlíkov opäť nesklamali. Playful Pepe (hravý Pepe) a Midnight Bells (polnočné zvony) budú parádnym doplnkom outfitov vašich drobcov. 
 

Klipy na cumlíky

 
Elodie Details troška pozmenili obľúbené klipsy na cumlíky.
 

Hračky – maznáčikovia

 

Do partičky Elodie Details hračiek pribudli dvaja kamaráti. Playful Pepe a chlpatý kamoš Fluffy Frank. Veľmi sa na vás tešia a čakajú na vaše objatia. 
 
 
 
Perlové zamatové deky

 

Zamatové deky dlho patria medzi najobľúbenejšie produkty Elodie Details. Tentokrát pribudlo päť nových dizajnov ladiacich s tohtoročnou kolekciou. Môžete ich využívať v kočíku, postieľke, autosedačke alebo skrátka všade tam, kde potrebujete niečo teplé, milé a praktické.
 
 
 
 
 
 
 https://www.babyvillage.sk/elodie-details
 

Môj komentár