Francúzska elegancia s minimalistickým dizajnom pre malé slečny

Napísal(a) spravca 28.10.2019 0 komentárov Blog,

Francúzska elegancia s minimalistickým dizajnom pre malé slečny (a gentlemanov)

 

Dizajnérska značka Elodie Details predstavila kolekciu jeseň – zima 2019

 

Deti v nás, dospelých, vidia vzor a akosi prirodzene opakujú to, čo robíme. Veď aj vaše malé slečny sa určite so zvedavosťou niekedy prehrabávajú vašou kozmetickou taštičkou alebo si skúšajú elegantné lodičky. Chcú byť ako vy. Vďaka Elodie Details sa z nich môžu stať malé Parížanky, ktorým budú patriť slovenské ulice. 


Ak ste ešte nikdy nepočuli o značke Elodie Details, určite by ste to mali zmeniť. Ide o švédsku značku, ktorú v roku 2005 založila v Štokholme Linda Sätterstrӧm. Pomenovala ju po svojej dcére Elodie. Jej cieľom bolo vniesť módu s dôrazom na užitočnosť, dizajn a trvanlivosť aj do sortimentu detského oblečenia. Začalo to ako koníček; teraz je značka Elodie Details modernou spoločnosťou, ktorá vytvára dizajnové produkty pre bábätká, ktorým by sa v dospelej verzii potešila aj nejedna mamička. 


O pokrokovosti značky svedčí aj to, že nezaháľa ani v ďalších oblastiach podnikania. Tento rok napríklad predstavila svoje nové logo. Vyjadruje podstatu Elodie Details – je jednoduché, dizajnové a minimalistické. Presne ako ich produkty. 



 

Prechádzky zimnými ulicami s nadčasovým štýlom – presne podľa Elodie Details

 

Nová kolekcia jeseň-zima 2019 prináša množstvo minimalistických kúskov pre malé slečny i mladých gentlemanov, ktoré boli vyrobené s ohľadom na udržateľnosť a samozrejme kvalitu. V sortimente nájdete produkty, ako sú fusaky, ušianky, rukavice, čiapky, baretky, ale aj teplučké deky, príjemné na dotyk. Ale pekne po poriadku. 


Fusaky, ktoré vašim najmenším zaručia príjemné zimné prechádzky


Nájsť správny fusak, to je veru fuška! V najnovšej kolekcii Elodie Details nájdete štandardné fusaky s polyesterovou výplňou, aj páperové fusaky naplnené umelým perím, ktoré sa postarajú o dokonalý komfort vašich ratolestí počas zimnej prechádzky v kočíku alebo na sánkach. Súčasťou kolekcie sú aj fusaky s kožušinou, ktorá je veľmi príjemná na dotyk a do kočíka vnáša nádych severu.


Samozrejmosťou fusaku by mala byť aj jeho odolnosť voči vetru a vode, aby sa detičky počas prechádzky cítili naozaj príjemne. Navyše, pri ich výbere treba brať ohľad na ich praktickú stránku. Napríklad fusaky od Elodie Details možno rozopnúť po obidvoch stranách, aby ste bábätko mohli pri návrate domov čo najrýchlejšie vybrať a takisto ich možno veľmi jednoducho udržiavať, čím sa predlžuje ich životnosť. A vedeli ste, že fusaky od Elodie Details sú kompatibilné s väčšinou modelov kočíkov na našom trhu? 
Okrem štandardných a páperových fusakov však Elodie Details vytvorili aj ich odľahčenú verziu. Vďaka zipsom v spodnej časti sa zaraz stane z overalu nánožník. Ďalšie zipsy sú ukryté na hrudi a pomáhajú s reguláciou teploty. Tieto odľahčené fusaky sú veľmi praktické a využiteľné v aute, keďže sú tenšie a ako stvorené do detskej autosedačky. 
Či sa vám pozdáva štandardný fusak s polyesterovou náplňou, páperový, ich odľahčená verzia alebo doplnenie kožušinou, určite s Elodie Details nešliapnete vedľa. 
Tak či onak, v zime by malo platiť jedno dôležité heslo: bez kvalitného fusaku ani na krok! 

 

Hebké deky, ktoré potešia nielen vaše ratolesti

 

Ako iste viete, deka je jednou z najdôležitejších súčastí detskej výbavy. Už pri odchode z pôrodnice je veľmi praktickým spoločníkom – no tu jej využitie ani zďaleka nekončí. Deky používate počas celého roka, či už doma alebo počas prechádzok, a práve preto by ste pri ich kúpe mali dbať na kvalitu. 
Značka Elodie Details myslí aj pri výrobe diek na pohodlie a potešenie zmyslov. Už sa vám určite nejedenkrát stalo, že ste si deku, určenú pre vašich potomkov najprv museli starostlivo pohladiť aj vy, lebo bola tak veľmi príjemná na dotyk. 
Podobné pohladenie zmyslov pocítite aj pri zamatových dekách, ktoré sú súčasťou kolekcie jeseň-zima 2019. Nielenže príjemne zahrejú, nebudete ich chcieť pustiť z ruky. Máme to veru odskúšané. 
Štýl do jesenných dní prinesie aj vlnená deka od Elodie Details. Je hrubšia a vyrobená z vlny s prímesou bavlny. Jej osobitý, no minimalistický dizajn poteší všetky vekové kategórie. 


Kojenecký čepček a rukavičky – neodmysliteľná časť prvých týždňov po narodení


Podobne ako kvalitná deka, aj kojenecké čepčeky a rukavičky sprevádzajú najmenších od prvých dní po narodení. Bonetky s uväzovaním pod bradou sú stabilné a i keď to ich malí majitelia nie vždy ocenia, majú veľmi praktický dôvod. Chránia predsa hlavičku a ušká pred vetrom a chladom. 
A viete, čo je najlepšie? Že značka Elodie Details prináša vo svojej jesenno-zimnej kolekcii na trh bonetku s rukavičkami a vlnenou dekou v rovnakom dizajne. Takto prežijete prvé krásne momenty s vašimi ratolesťami s puncom minimalistického dizajnu, vďaka ktorému vyniknú ich prvé úsmevy a radosť na tvári. 


Baretky – sprievodkyne francúzskou odevnou idylou


Baretka je taký kus oblečenia, ktorý síce pôsobí na prvý pohľad nenápadne, no každej žene dodá neuveriteľný šmrnc. Je tak príznačným odevným prvkom pre Francúzsko, že pri pohľade na ňu máme chuť bežať po bicykel a čerstvé croissanty. O to čarovnejšie pôsobí, keď ju zbadáte na hlave malej slečny. 
Elodie Details nezabúda ani na tento chic doplnok pre najmenšie dámy a vyrába baretky v univerzálnej veľkosti, takže sadnú každej mladej (aj slovenskej) Parížanke. A aby bola francúzska nálada v slovenských uliciach kompletná, dokúpiť si baretku vo väčšej veľkosti môžete aj vy, čo vám ponúka fantastickú škálu zladenia rovnakých outfitov pre mamy a dcéry. 


Ušianky a rukavice – neoddeliteľná zimná dvojica


V nepríjemnom vetre a počas intenzívneho sneženia nepomôže ani baretka a vtedy nastupuje ušianka. Elodie Details má v talóne nádherné ušianky, ktoré majú zvnútra kožušinku príjemnú na dotyk – a tak je detská hlávka a uši stále v bezpečí. Zapína sa na magnetku, čo uľahčuje jej používanie. Nešmýka sa a zároveň si stopercentne plní svoju funkciu. 
Ušianku možno skombinovať aj s rukavicami v podobnom dizajne – a vybrať si môžete z dvoch typov. Ak kupujete rukavičky dieťatku mladšiemu ako jeden rok, určite oceníte to, že sú na šnúrke, ktorá zabraňuje ich pádu a neželanej strate. Pokiaľ rukavice kupujete staršiemu potomkovi, môžete mu zaobstarať tie bez šnúrky a s oddeleným palcom. 


Bavlnené čiapky do všetkých ročných období


Jednoduché bavlnené čiapky, vyrobené z prírodných mikrovlákien, sú potešením detskej hlavičky nielen počas teplejšej zimy, ale aj na jar či jeseň. Účinne odolávajú vetru; a ich zloženie zabezpečuje pružnosť, odolnosť a zachovanie tvaru. 


Elodie Details ich na trh prináša vo viacerých veľkostiach, čiže nosiť ich okrem vašich potomkov môžete aj vy. 

 

https://www.babyvillage.sk/elodie-details

Môj komentár