Nová kolekcia Elodie Details Jeseň - Zima 2019

Napísal(a) spravca 20.08.2019 0 komentárov Blog,

Nová kolekcia Elodie Details jeseň - zima 2019 sa nesie v štýle parížskej elegancie

 

Zatvorte oči a predstavte si, že sa prechádzate jesenným Parížom. Z každej kaviarničky, pekárničky, či z každej lavičky v parku na vás dýcha krása, elegancia, kultúra a pohoda. V Elodie Details sa pri tvorbe novej kolekcie nechali ovplyvniť jedinečnosťou Paríža so všetkým, čo k tomu patrí. Použili pri tom krásne nové zemité farby, osvedčené strihy a produkty no i pár noviniek. Máte sa na čo tešiť.

 

A aby toho nebolo málo, s novou kolekciou prináša Elodie Details aj úplne nové logo. V Elodie cítili, že ich staré logo už dostatočne dobre nevystihuje samotnú značku, produkty  a ani ich poslanie. Nám sa nové logo veľmi páči. Je podľa nás viac elegantné a výstižné (hlavne čo sa novej kolekcie týka). Ale sme si vedomí, že môže vyvolať rôzne emócie. Predsa len - sto ľudí, sto chutí. Sme vééééľmi zvedaví na vaše reakcie.

 

 

Nové logo Elodie Details

 

 

Poďte sa s nami pozrieť na krásne novinky z novej kolekcie Elodie Details AW 2019

 

Fusaky a páperové fusaky

 

Obľúbené fusaky prichádzajú v nových farbách a vzoroch. Ak vám nevyhovuje potlač, určite si vyberiete z jednofarebných fusakov. Fusaky prešli za celé roky vývojom a výsledkom je kvalitnejší produkt s množstvom inteligentných funkcií. Vaše dieťatko bude mať v kočiariku alebo sánkach pohodlie a tepľúčko.

 

 

Fusaky do autosedačky

 

Prepracovaný overal pre bábätká do jedného roka je späť a hneď v troch krásnych prevedeniach. Veľmi praktická vec, ktorú oceníte hlavne pri častých presunoch autom.

 

 

Ušianky a rukavice

 

Zima je už za rohom a nová kolekcia jeseň/zima 19 prináša aj jedinečné ušianky v troch krásnych vzoroch. K ušiankam máte možnosť doladiť aj rukavice na zimu. Rukavičky sú v dvoch veľkostiach, pričom tie menšie sú spojené šnúrkou, pre prípad, že na nich vaše dieťatko zabudne. 

 

 

Zimné bavlnené čiapky

 

Jedným z najobľúbenejších produktov od Elodie Details sú zimné bavlnené čiapky. S kolekciou AW19 prichádzajú v nových farbách a vzoroch, inšpirované parížskou eleganciou. Na svoje si prídu aj rodičia, keďže v Elodie Details mysleli s veľkosťou aj na nich.

 

 

Baretky

 

Najikonickejším prvkom parížskej módy sú baretky a preto nemôžu chýbať ani v novej kolekcii od Elodie Details, ktorá sa nesie vo francúzskom štýle. Určite oceníte novinku a to dospelácku univerzálnu veľkosť. 

 

 

Kojenecké čepčeky a rukavičky

 

Ak čakáte bábätko určite oceníte túto krásnu novinku. Pletené čepčeky a rukavičky, ktoré spolu s vlnenými dekami vytvoria krásny darčekový set.

 

 

Cumlíky a klipy

 

V novek kolekcii jeseň - zima 2019 pridali Elodie Details dva nové krásne vzory.

 

 

Vlnené deky

 

Krásne zemité farby asi najviac vyniknú na pletených dekách. A navyše sú nádherne tepľúčke.

 

 

Zamatové deky

 

Zamatové deky sú klasikou, ktorá je neomylne spájaná so značkou Elodie Details. Tentokrát tu máme až 8 nových vzorov, takže si určite vyberiete.

 

 

Batôžky

 

Batožky od Elodie poslúžia každému škôlkarovi. Sú krásne a praktické. Nové farby nás úplne očarili.

 

 

Prebaľovacie tašky

 

Prebaľovacie tašky od Elody Details sú veľmi obľúbené a štýlové. 

 

 

Príručné prebaľovacie podložky

 

Jednou z noviniek tejto kolekcie sú príručné prebaľovacie tašky. Praktický pomocník pri prechádzkach a výletoch. Stačí rozbaliť a môžete drobca prebaľovať.

 

 

Príručné tašky Zip & Go

 

Tri zo šiestich nových vzorov už vlastne nie sú Zip & Go, ale skôr by sa dali nazvať Click & Go, kežde majú iný spôsob zatvárania. 

 

 

Hračky - Snuggles

 

Do partičky nám pribudli dvaja noví kamaráti. Pudlík Paul a Micka Valentine:-)

 

 

https://www.babyvillage.sk/elodie-details

 

 

 

Môj komentár